divendres, 20 de març de 2009

Hora de LecturaUs informem que estem a punt d’iniciar una nova experiència al nostre centre: l’Hora de Lectura. Aquesta activitat s’iniciarà el proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, i s’estendrà al llarg del tercer trimestre, a raó d’una hora a la setmana amb els alumnes d’ESO.

Per aquest motiu obrim una nova secció al portal web del centre on, mica en mica, anireu trobant tota la informació relacionada amb aquesta activitat (calendari, organització, lectures recomanades, etc.) i un nou espai en aquest bloc perquè ens feu arribar tots aquells comentaris o recomanacions sobre les lectures que aneu fent.

Per donar una mica d’uniformitat als vostres comentaris ens agradaria fer-vos algunes suggerències: encapçaleu els vostres escrits amb el títol i l’autor del llibre que comentareu, desprès podeu explicar una mica l’argument, fer una critica, dir el que més us ha agradat, perquè el recomaneu, per quin nivell, quina “nota” li posaríeu... i si voleu també ens podeu fer arribar una imatge relacionada amb el llibre, l’autor o una il·lustració. Per finalitzar els vostres comentaris no oblideu posar el vostre nom i el curs.

El funcionament per fer-nos arribar els vostres comentaris és molt senzill, només cal clicar sobre el botó de “comentaris” que trobaràs a la part inferior dreta i seguir les passes que trobaràs. Les úniques dades obligatòries són el títol, l’autor del llibre, el vostre nom i el curs actual.

Gràcies per la vostra col·laboració i animeu-vos a participar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada